Shërbim i ri në lëmine e Tekonologjisë Informative - Profesionalizmi dhe përvoja, Kreativiteti -- Na kontaktoni: + 386 49 22 29 76, +377 45 28 11 77

Kursejeni kohën

Ekipi ynë ju ofron mbështetje të mënjëhershme dhe menaxhim të vazhdueshëm të infrastrukturës tuaj...

Lëxo më shumë

Kursejeni shpenzimet

Ju nuk keni nevojë të paguani çdo herë që intervenohet për pajisjet tuaja, ndonjëherë edhe përsona të pa përgjegjshëm...

Lëxo më shumë

Zgjidhje komplete per ju

Stafi i 3GX kanë vite përvojë në shërbim të bizneseve në çdo industri. Në qoftë se kjo ka të bejë me pajisjet si: kompjuter...

Lëxo më shumë

Sherbim i perkryer

Ne trajtojmë biznesin tuaj me kujdes të lartë dhe krenohemi me stafin tonë të dalluar në lëminë e TI-së...

Lëxo më shumë

Partnerët tanë